Om Oss

Välkommen till Koloni Skansen. Här erbjuder vi god och vällagad naturlig mat och catering till arbetsmötet, egna tillställningen eller utflykten. Vi besöks varje år av många nöjda och återkommande gäster.

Filosofi

På Koloni fokuserar vi på dig som gäst, vi vill att du ska känna harmoni i kropp och själ när du besöker oss. Kvalité, bra råvaror och ett ekologiskt tänkande är en självklarhet för oss - mår naturen bra gör vi det också! I vårt kök tillagar vi maten i största möjliga mån av naturliga samt svenska råvaror och vi undviker onödiga tillsatser, färgämnen, transfetter och lightprodukter i vår matlagning och produkttillverkning. 

I vår verksamhet sätter vi människan i fokus oavsett om de är gäster eller medarbetare. Vårt mål är att våra gäster ska få en äkta upplevelse med genuin och genomtänkt mat. Vi handlar lokalt men tänker globalt och stödjer gärna mindre leverantörer.

För oss finns aldrig några genvägar till en nöjd gäst! Vi vill att våra gäster ska må bra av den mat och de bakverk vi serverar, inte bara för stunden. Vår personal är välutbildad om vårt utbud och i service och våra lokaler håller hög kvalitet vad gäller hygien, inredning och funktion.

Mat & Fest

Utöver maten vi serverar på vårt matkafé på Skansen, har vi många års erfarenhet av att arrangera catering till såväl frukost, lunch, mellanmål och fest, från sittande middagar till barnkalas. Något för dig, din familj, vänner och arbetsplats? E-posta oss så ordnar vi resten! 

Kontakt

För förfrågningar om catering och avhämtning: skansen@koloni.se 

Anmäl dig gärna till att få våra populära livsstilsbrev som kommer ut ca 4 gånger per år, späckade med tips, erbjudanden och spaningar från Kolonis värld. Du hittar formuläret på förstasidan.

Hjärtligt välkommen till Koloni!