Trerätters meny

För dig som vill bjuda på en speciell kväll har vi komponerat ett förslag på en välsmakande meny att avnjutas i vår festuppdukade vackra matsal. Givetvis kan vi komponera andra rätter utefter önskemål! 

Villkor: Minimum 20 personer. Endast ett alternativ för hela sällskapet av förrätt, varmrätt och efterrätt. Beställes minst 10 vardagar i förväg. Antalet personer kan justeras fram till fem vardagar i förväg.

Förrätter 155:-

• Rödbetscarpaccio med chèvrecrème, jungfrusallad &valnötsvinägrett
• Kolonis räkcocktail med avokado & gurka i limedressing
• Lufttorkad oxfilé med parmesan, ruccola, sardelldressing & bärkapris
• Krämig fänkålssoppa med surdegstoast, färskostcrème & rostade pinjenötter

Varmrätter 325:-

• Oliv- & citronbakat majskycklingbröst med rostade rödbetor, chèvregratinerad potatis & timjansky
• Varmrökt laxfilé med färskpotatis, dill, ljummen gurka, färska bönor & senapsvinägrett
• Helstekt biff med bakad tomat, grön sparris, dragonsmör & ugnsrostad färskpotatis
• Lammfilé med smörslungade vaxbönor, citron & persiljesmör samt potatisgratäng
• (Veg) Risotto på matvete med sparris, svamp, lagrad parmesan, örter & citronsås

Desserter 95:-

• Kanelpannacotta med äpple- & pistagekompott
• Mini-Pavlovatårta med säsongens frukt & bär
• Chokladmousse med vaniljgrädde & hallon
• Cheesecake med rårörda bär 

bord.sd@koloni.se
08-716 8696