Koloni - Kafé & Kök Paradiset

I januari tog vi med oss den gröna oasen från Bibliotekstan och öppnade upp en filial i Paradiset matmarknads food court.

Här, i den grenen av företaget som vi kallar för Kolonis Kafé och kök, serverar vi varma härliga surdegssmörgåsar, matiga sallader och varm mat, eko- rågbröd med goda nytänkande toppingar, gott eko- kaffe, egentillverkade produkter som kommer direkt från vårt kök, färskpressade juicer och smoothiesar och sist men inte minst härligt nybakt fikabröd. Målsättningen är enkel - om naturen mår bra gör vi det också!

I baren intill har vi försökt skapa en modern och nytänkande vinbar där vi enkom arbetar med miljömässigt och socialt hållbara produkter. Ölen vi serverar kommer från småskaliga bryggerier runt om i Stockholm och vinerna kommer från producenter som gjort ett medvetet val i alla steg i sin produktion. Med kompetenta medarbetare bakom baren vill vi få gästen att våga prova något nytt och spännande, exempelvis viner som fått utvecklas fritt utan större påverkan från vinmakare, så kallade naturviner,viner från nya världen och härliga drinkar.

Öppettider 2017:

Måndag-söndag 11-20(varma köket öppet till 19.30)

Kontakta oss:

Telefon: 070-510 54 17

Vill ni boka för större sällskap, bröllop eller fest, maila till middag@koloni.se

Vill ni beställa mat för avhämtning eller catering, maila till kok@koloni.se

Varmt välkommen!